skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Lecrae feat. John Legend – Drown

Μία μοναδική συνεργασία ήρθε από τον Lecrae και τον John Legend με τίτλο “Drown”!

Τίτλος τραγουδιού: “Drown”

Καλλιτέχνης: Lecrae feat. John Legend

Μουσική/Στίχοι: Jim Lavigne, Micah Premnath, Alex Stacey, Danny Majic, DJ Frank E, Ace Harris, John Legend, Lecrae

Σκηνοθεσία: Aaron Chewning

Εταιρεία: Reach Records, Columbia Records

Από το LP: “Restoration”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας του ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Restoration”, ο Αμερικανός τραγουδιστής της hip-hop μουσικής σκηνής παρουσιάζει το νέο του single. Ο λόγος γίνεται για το μελωδικό “Drown”, μία κατακερματισμένη θα λέγαμε από στίχους μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Jim Lavigne, Micah Premnath, Alex Stacey, Danny Majic, DJ Frank E, Ace Harris, John Legend και Lecrae.

Τον John Legend δεν συναντάμε μόνο στη δημιουργία του “Drown”, αλλά και στην ερμηνεία του. Φαίνεται πως οι φωνές των δύο καλλιτεχνών “έδεσαν” και το δυναμικό αποτέλεσμα είναι εδώ για να το απολαύσεις. Μαζί με το τραγούδι, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού. Εικόνες από την καθημερινότητα που συγκλονίζουν συνθέτουν μία κατά τα άλλα όμορφη εικόνα, την σκηνοθετική επιμέλεια της οποίας ανέλαβε ο Aaron Chewning.

Το “Drown” μιλάει για τις δύσκολες στιγμές των δύο καλλιτεχνών, ενώ μέσα από τους στίχους του ζητούν από μία ανώτερη δύναμη να τους βοηθήσει. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά που ο Lecrae και ο Legend συμπράττουν μουσικά και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον άρτιο.

Lecrae feat. John Legend - Drown

Back To Top