skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Olivia Dean & Leon Bridges – The Hardest Part

Η Olivia Dean κι ο Leon Bridges κυκλοφόρησαν το νέο τους single “The Hardest Part”!

Τίτλος τραγουδιού“The Hardest Part

Καλλιτέχνης: Olivia Dean & Leon Bridges

Μουσική / Στίχοι: Bastian Langebæk, Max Wolfgang, Olivia Dean

Εταιρεία: EMI

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Μία ολοκαίνουρια συνεργασία είδε το φως της δημοσιότητας στις 16 Ιουνίου, από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Olivia Dean και τον Αμερικανό Leon Bridges. Πρόκειται για ένα από τα πιο αιθέρια anthems που έχουμε ακούσει τη φετινή χρονιά, όπου οι soul κι R&B αναφορές έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Το τραγούδι έχει τίτλο “The Hardest Part” και τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Bastian Langebæk, Max Wolfgang κι Olivia Dean.

Το αρχικό τραγούδι πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ντεμπούτο album της Dean, “Messy”, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου μέσω της EMI Records.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το ‘The Hardest Part’ βγήκε πριν από 3 χρόνια!!” λέει η τραγουδίστρια. “Αυτό το τραγούδι άλλαξε πραγματικά τη ζωή μου και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έφτιαξα ένα μικρό EP για να τη γιορτάσω, με έναν πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο τον κύριο Leon Bridges. Είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε μαζί σε ένα τραγούδι. Μεγάλη στιγμή ζωής για μένα :).”

Olivia Dean & Leon Bridges - The Hardest Part

Back To Top