skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Seba Campos & Gizmo Varillas – Lluvia

O Seba Campos και o Gizmo Varillas συνεργάζονται στο υπέροχο chill-dance anthem “Lluvia”

Τίτλος τραγουδιού“Lluvia

Καλλιτέχνης: Seba Campos & Gizmo Varillas

Μουσική / Στίχοι: Gizmo Varillas, Seba Campos

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

To “Lluvia”, ένα τραγούδι σύνθεση και ερμηνεία του Seba Campos και του Gizmo Varillas, είναι μία εμπνευσμένη ωδή στη βροχή που αποτελεί την πρώτη συνεργασία των δύο αγαπημένων μουσικών. Οι δυό τους δούλεψαν μαζί σε μία ιδέα του Seba και δημιούργησαν ένα φανταστικό chill-dance anthem, πλημμυρισμένο από καλοκαιρινά ηχοχρώματα.

Ο Seba είναι ένας “μουσικός νομάς”…με καταγωγή τη Χιλή που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στην Ευρώπη, πρώτα από τη Γερμανία και πρόσφατα από την Ελβετία. Ανακατεύει περίτεχνα τις λατινοαμερικανικές ρίζες του με τις ηλεκτρονικές λούπες και δημιουργεί τον δικό του ήχο που αγαπήσαμε μέσα από τραγούδια όπως το “Canto Al Sol”, το “Hijos De La Tierra”, το “Pescador” αλλά και στην πρόσφατη συνεργασία του με τη δική μας Μαρία Παπαγεωργίου στο “Pandora”. Με τα ‘Orgánica’ πάρτι του περιοδεύει όλη την Ευρώπη και συνεργάζεται με DJs και παραγωγούς της organic house, downtempo and house σκηνής.

Ο Gizmo έχει καταφέρει ήδη το μοναδικό νούμερο των 80.000.000 streams στις πλατφόρμες καθώς επίσης των 1.200.000 μηνιαίων ακροατών στο Spotify!

Οι μελωδίες του, τα φωνητικά και οι funky κιθάρες δημιουργούν κάτι ξεχωριστό ενώ τα 3 άλμπουμ του (“El Dorado”, “Dreaming Of Better Days” και “Out Of The Darkness”) γνώρισαν κριτική αποδοχή και εμπορική επιτυχία. Έχει συνεργαστεί ανάμεσα σε άλλους με τους Tony Allen, Jack Savoretti και Orkesta Mendoza (Calexico). Το τραγούδι του “Love Over Everything” αποτελεί αγαπημένη επιλογή και στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Η ένωση των δύο μουσικών μας φέρνει το “Lluvia” με τον εκλεκτικό του ήχο να συνδυάζει folk, reggae, tropical electronics και funk – ένα τραγούδι που το φαντάζεσαι να ταιριάζει το ίδιο όμορφα χαζεύοντας ένα ηλιοβασίλεμα, χορεύοντας σε ένα καλοκαιρινό μπαρ ή κάνοντας το roadtrip της ζωής σου. Ένα τραγούδι που κάνει τη κάθε σου μέρα να μοιάζει καλοκαίρι.

Δ.Τ.

Seba Campos & Gizmo Varillas - Lluvia

Back To Top