skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Orbital feat. Penelope Isles – Are You Alive?

Οι Orbital επιστρατεύουν την Penelope Isles για το νέο τραγούδι τους “Are You Alive?”

Τίτλος τραγουδιού: “Are You Alive?

Καλλιτέχνης: Orbital feat. Penelope Isles

Μουσική / Στίχοι: Paul Hartnoll

Εταιρεία: London Music Stream

Από το LP: “Optical Delusion”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Οι Orbital, το βρετανικό electronic duo που αποτελείται από τους αδερφούς Phil και Paul Hartnoll, απασχολούν ξανά τα μουσικά δρώμενα ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου τους studio album. Πέντε χρόνια, λοιπόν, μετά από την κυκλοφορία του δίσκου “Monsters Exist”, το γνωστό duo ενημέρωσε το κοινό ότι στις 17 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το δέκατο studio album του, “Optical Delusion”. Τη διανομή του ανέλαβε η Orbital Recordings και London Music Streams.

Με σκοπό την προώθηση του ολοκαίνουριου εγχειρήματός τους, οι Orbital κυκλοφόρησαν την 1η Φεβρουαρίου το τραγούδι “Are You Alive?” Για χάρη του ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Penelope Isles και το αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Μάλιστα, στον δίσκο θα συμπεριληφθεί κι η συνεργασία με το μουσικό σύνολο Mediæval Bæbes στο τραγούδι “Ringa Ringa (The Old Pandemic Folk Song)”.

Ο Paul Hartnoll των Orbital λέει σχετικά με τη συνεργασία με την Penelope Isles: “Είναι οι φίλοι μας στο στούντιο, δουλεύουν στον επάνω όροφο! Και έχουν και οι δύο καταπληκτικές φωνές”.

Orbital feat. Penelope Isles - Are You Alive?

Back To Top