skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ozzy Osbourne feat. Elton John – Ordinary Man

Ο Ozzy Osbourne συνεργάστηκε με τον Elton John για το νέο του τραγούδι “Ordinary Man”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ordinary Man

Καλλιτέχνης: Ozzy Osbourne feat. Elton John

Μουσική / Στίχοι: Andrew Wotman, Chad Smith, Billy Walsh, Duff McKagan

Εταιρεία: Epic Records/Sony Music

Από το LP: “Ordinary Man”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Το ομότιτλο τραγούδι με το επερχόμενο album του Ozzy Osbourne, “Ordinary Man”, μόλις κυκλοφόρησε με τη συμμετοχή του του μεγάλου Elton John στο πιάνο και στα φωνητικά. Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, η Sharon Osbourne δήλωσε ότι ο Ozzy και ο Elton έχουν ηχογραφήσει μια συνεργασία, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια all-star συνεργασία καθώς στο τραγούδι αυτό συνεργάστηκαν πολλοί ακόμα αστέρες της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως ο Slash (κιθάρα), ο Chad Smith των Red Hot Chilli Peppers (drums, κρουστά, στίχοι, μουσική), Duff McKagan των Guns ‘N Roses (μπάσο, μουσική, στίχοι), το συγκρότημα των Lucius (υποστηρικτικά φωνητικά), ο Βρετανός συνθέτης Will Malone (έγχορδα και μαέστρος της χορωδίας που ακούγεται στο background) κ.α.

Μιλώντας στην Lyndsey Parker στο ραδιοφωνικό show της “Volume West” του SiriusXM, ο Smith δήλωσε ότι το “Ordinary Man” θα ήταν “ένα περισσότερο mid-tempo-y, που θυμίζει Beatles, τραγούδι” κάτι που μάλλον κανένας δε θα περίμενε από τον Osbourne. Ο παραγωγός του τραγουδιού Andrew Watt, σημείωσε, “είχε αυτή τη ιδέα για ένα μικρό μέρος με πιάνο και το καταφέραμε σε αυτό το τραγούδι και είναι επικό. Είναι τόσο επικό που μπορούν να υπάρχουν ακόμα και δύο solo του Slash!”.

Ozzy Osbourne feat. Elton John - Ordinary Man

Back To Top