skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beyoncé – MY HOUSE (from “Renaissance: A Film by Beyoncé”)

Η Beyoncé παρουσιάζει το νέο της single, “My House”, από το τελευταίο της ντοκιμαντέρ, “Renaissance: A Film by Beyoncé”.

Τίτλος τραγουδιού: “MY HOUSE”

Καλλιτέχνης: Beyoncé

Μουσική / Στίχοι: Terius “The-Dream” Gesteelde-Diamant, Beyoncé

Εταιρεία: Parkwood Entertainment/Columbia Records/Sony Music Entertainment

Από το OST: “Renaissance: A Film by Beyoncé”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2023

Art-Cover:

Η Beyoncé κυκλοφόρησε ένα νέο single, το “My House”, για να συμπέσει με την πρεμιέρα του τελευταίου της ντοκιμαντέρ, “Renaissance: A Film by Beyoncé”. Η παραγωγή και η συγγραφή του τραγουδιού έγινε από τον The-Dream και ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας.

Το τραγούδι παρουσιάζει την Beyoncé να μιλάει για τα επιτεύγματά της και τον πλούτο της με ένα απίστευτο ρυθμό. Δεν είναι όλα καυχησιολογία, όμως. Κατά τη διάρκεια μιας πιο ήπιας στιγμής, η τραγουδίστρια τονίζει: «Πάντα θα σε αγαπώ, αλλά ποτέ δεν θα περιμένω να με αγαπάς όταν δεν αγαπάς τον εαυτό σου. Ας θεραπεύσουμε τον κόσμο, μια όμορφη δράση τη φορά. Αυτή είναι πραγματική αγάπη!»

Το “Renaissance: A Film by Beyoncé”, το οποίο είναι εν μέρει ντοκιμαντέρ και εν μέρει μια συναυλιακή ταινία, έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου. Ακολουθεί την κυκλοφορία της για το “Homecoming: A Film by Beyoncé” του 2019.

«Πρόκειται για την πρόθεση της Beyoncé, τη σκληρή δουλειά, τη συμμετοχή σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό μυαλό και τον σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να κυριαρχήσει στην τέχνη της», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. «Η Παγκόσμια Περιοδεία του Renaissance της Beyoncé, που έγινε δεκτή με εξαιρετική αναγνώριση, δημιούργησε ένα καταφύγιο

ελευθερίας και σκόρπισε χαρά σε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές».

Η Taylor Swift εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο για να δείξει την υποστήριξή της. Η Beyoncé έκανε μια ξεχωριστή δική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της συναυλιακής ταινίας “Taylor Swift: The Eras Tour” στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο.

Beyoncé - MY HOUSE (from “Renaissance: A Film by Beyoncé")

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top