skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Riton, Oliver Heldens feat. Vula – Turn Me On

Το “Don’t Go” των Yazoo, επανέρχεται μέσα από samples που χρησιμοποίησε ο DJ, Riton στην ολοκαίνουρια συνεργασία του με τους Oliver Heldens και Vula, “Turn Me On”!

Τίτλος τραγουδιού“Turn Me On”

Καλλιτέχνης: Riton, Oliver Heldens feat. Vula

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ο Λονδρέζος DJ και παραγωγός Riton, συνεργάζεται με τον παγκόσμιο superstar Oliver Heldens στο “Turn Me On”, το οποίο έχει βασιστεί σε sampling από το κλασσικό τραγούδι των Yazoo, “Don’t Go”. Στα φωνητικά η Βρετανίδα τραγουδίστρια Vula, η οποία το απογειώνει.

Ο Riton δήλωσε «Πάντα ήθελα να ήμουν η Alison Moyet για τον Vince Clark στους Yazoo και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που με άφησε να κάνει sample αυτό το smash hit. Είναι τιμή μου».

Η συνεργασία αυτών των δύο μεγάλων ονομάτων στο χώρο της dance δεν μας κάνει καθόλου έκπληξη η δημιουργία του “Turn Me On”, ενώ global feel good house hit!

Ο “δαιμόνιος” παραγωγός προσπαθεί να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία με το τραγούδι αυτό, μετά την κυκλοφορία του επίσης επιτυχημένου “Deeper” προκειμένου να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους DJ’s που έχει να προβάλει αυτή τη στιγμή η Βρετανία. Στο “Deeper” είχε συνεργαστεί με τον ΜNEK τον οποίο πλαισιώνει στο τραγούδι με φωνητικά η χορωδία, House Gospel Choir σε τμήματα που εμπεριέχουν επίσης samples από την τεράστια επιτυχία “A Deeper Love” που κυκλοφόρησε το 1991 από τους  C+C Music Factory.

Riton, Oliver Heldens feat. Vula - Turn Me On

Back To Top