skip to Main Content

Νέο Cover Συνεργασία | Renée Zellweger & Sam Smith – Get Happy

H Renée Zellweger και ο Sam Smith διασκευάζουν το κλασσικό “Get Happy” της Judy Garland για την νέα βιογραφική ταινία της μεγάλης ντίβας!

Τίτλος τραγουδιού“Get Happy”

Καλλιτέχνης: Renée Zellweger & Sam Smith

Μουσική / Στίχοι: Ted Koehler, Harold Arlen

Πρώτη Εκτέλεση: Ruth Etting (1930)/Judy Garland (1950)

Εταιρεία: Decca/Republic Records

Από το OST: “Judy”

Ημ/νία κυκλοφορίας OST: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η νέα βιογραφική ταινία της Judy Garland θα έχει τίτλο “Judy” και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα οι Decca και Republic Records θα κυκλοφορήσει το συνοδευτικό soundtrack της ταινίας, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο ντουέτα σε διασκευές της Garland. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Renee Zellweger, που ενσαρκώνει την Garland, συνεργάζεται με τον Sam Smith στο κλασικό τραγούδι “Get Happy” που πρωτοκυκλοφόρησε το 1930 από την Ruth Etting και έκανε παγκοσμίως γνωστό η Garland μετά από την ερμηνεία της για την ταινία “Summer Stock” (1950).  Αυτό είναι και το πρώτο επίσημο δείγμα από το soundtrack ενώ η ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις της και με τον Rufus Wainwright στη διασκευή του εορταστικού “Have Yourself a Merry Little Christmas”. Έτσι η Zellweger θα μπορούσε να θέσει ισχυρές υποψηφιότητες φέτος τόσο για ένα Όσκαρ όσο και για ένα Grammy.

Ο Smith δήλωσε σχετικά: “Όταν ήμουν 17 χρονών, έκανα ένα έργο για την Judy Garland για τις εξετάσεις στην κινηματογραφική σχολή. Αμέσως βυθίστηκα στη μαγεία της Judy και την απίστευτα γενναία και θριαμβευτική της ιστορία. Έχει παραμείνει ως ένας θρύλος στη ζωή μου. Ήταν ένας από τους πιο γενναίους ανθρώπους εκεί έξω και η ευαισθησία και η ειλικρίνεια της τέχνης της εξακολουθεί να με ανατριχιάζει όπως συνέβη και την πρώτη φορά. Ήταν πραγματικά τιμή μου να τραγουδήσω με την Renee. Κανείς δεν θα μπορούσε να παίξει καλύτερα την Judy. Είναι ένα Highlight στην καριέρα μου να τραγουδήσω μαζί της και με κάποιο τρόπο με την Judy. Ελπίζω ο καθένας να αγαπήσει την ταινία όσο και εγώ”.

Renée Zellweger & Sam Smith - Get Happy

Back To Top