skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sleepwalkrs feat. JP Cooper – Goodnight

Ο Sleepwalkrs ενώνει τις δυνάμεις του με τον JP Cooper για το νέο τους single, “Goodnight”!

Τίτλος τραγουδιού“Goodnight

Καλλιτέχνης: Sleepwalkrs feat. JP Cooper

Μουσική / Στίχοι: Connor O’Donohoe, Ian Janco, John Callum Stewart, John Morgan, Roberto Manfredi, Samuel Brennan, Tom Hollings, William Lansley

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την συνεργασία του με τον Βρετανό τραγουδιστή και μουσικό, MNEK, για το τραγούδιMore Than Words ο Sleepwalkrs απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με μία νέα σύμπραξη. Αυτή ακούει στο όνομα του επίσης Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, JP Cooper, και στο τραγούδι “Goodnight”. Εν μέσω των αμφιλεγόμενων κοινωνικο-πολιτικών τεκταινόμενων οι δύο καλλιτέχνες επέλεξαν να προσφέρουν μία μουσική “ανάσα” στο παγκόσμιο κοινό μέσα από το άκρως “ανεβαστικό” κι ανάλαφρο, dance-pop anthem, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Connor O’Donohoe, Ian Janco, John Callum Stewart, John Morgan, Roberto Manfredi, Samuel Brennan, Tom Hollings και William Lansley.

Σε σχετική του ανάρτηση με τη νέα αυτή κυκλοφορία, ο νεαρός καλλιτέχνης Sleepwalkrs ανέφερε μέσω των social media: “Είναι τόσο ωραία που κυκλοφόρησε αυτό στον κόσμο, ίσως η αγαπημένη μου δημιουργία ως σήμερα. Το να πάρω αυτό το τραγούδι ήταν το υψηλότερο (και ίσως το χαμηλότερο) σημείο μου σε αυτή την τελευταία καραντίνα, αλλά νομίζω ότι φτάσαμε σε αυτό στο τέλος.”

Το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από τις 23 Απριλίου μέσω της Warner Music.

Sleepwalkrs feat. JP Cooper - Goodnight

Back To Top