skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Smiley feat. Drake – Over The Top

Ο Smiley κι ο Drake ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Over The Top”!

Τίτλος τραγουδιού: “Over The Top”

Καλλιτέχνης: Smiley feat. Drake

Μουσική/Στίχοι: ​Tay Keith, Drake, Smiley

Εταιρεία: OVO Sound

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Ο rapper από το Τορόντο Smiley κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Over the Top”, σε συνεργασία με τον Drake. Το τραγούδι, σε παραγωγή του Tay Keith, κυκλοφορεί μέσω της εταιρείας του Drake, OVO Sound.

«Πήρε ένα στίχο από το boy και διέρρευσε», σημείωσε ο Smiley για τη συνεισφορά του Drake στο Twitter. «Μου έστειλε ένα νέο και είπε χρησιμοποίησε αυτό αντί για εκείνο… OVER THE TOP».

O Drake στο παρελθόν αναφέρθηκε στον Smiley αποκαλώντας τον πηγή έμπνευσης, σημειώνοντας στο Instagram ότι άκουγε μόνο το EP “Buy.or.Buy” του ανερχόμενου rapper ενώ έγραφε το album του “Scorpion” του 2018. Το “Over the Top”  θα συμπεριλαμβάνεται στο επόμενο album του Smiley.

Προσφάτως ο Drake συνεργάστηκε με τον Brent Faiyaz για το “Wasting Time” και συμμετείχε στο νέο album των Migos “Culture III”. Για να γιορτάσει την πατρίδα του το Τορόντο, ο Drake συνεργάστηκε και με το Live Nation για να ανοίξει ένα νέο χώρο στην πόλη με την ονομασία History. Ο χώρος χωρητικότητας 2.500 ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία τρία χρόνια και η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι. Βρίσκεται σε μια γειτονιά του Τορόντο γνωστή ως Beaches. Το History φιλοδοξεί να φιλοξενεί έως και 200 ​​συναυλίες και εκδηλώσεις κάθε χρόνο.

Smiley feat. Drake - Over The Top

Back To Top