skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Within Temptation feat. Anders Fridén – Raise Your Banner

Το νέο single των Within Temptation, “Raise the Banner”, αποτελεί μία συνεργασία με τον ερμηνευτή Anders Fridén!

Τίτλος τραγουδιού“Raise Your Banner”

Καλλιτέχνης: Within Temptation feat. Anders Fridén

Μουσική / Στίχοι: Sharon den Adel. Robert Westerholt

Εταιρεία: Vertigo, Spinefarm

Από το LP: “Resist”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Τον Σεπτέμβριο, οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το lead single της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο “Resist”. Το τραγούδι έχει τίτλο “The Reckoning” και δεδομένου ότι αποτέλεσε το comeback τραγούδι του συγκροτήματος, κατέλαβε την θέση Νο.25 στα charts της Ουγγαρίας. Το συμφωνικό metal-rock συγκρότημα είναι ξανά στις επάλξεις και μοιράζεται μαζί μας το δεύτερο single του δίσκου.

“Raise the Banner” φέρει ως τίτλο η νέα τους δημιουργία και για την ολοκλήρωσή της ‘προσέλαβαν’ των τραγουδιστή των IN FLAMES, Anders Fridén. Η front-woman του συγκροτήματος, Sharon den Adel, συνδυάζει αρμονικά τα φωνητικά της με αυτά του Fridén και μαζί τραγουδούν για την ελευθερία. Με την ‘ελευθερία’ κάνουν λόγο στην απελευθέρωση από ό,τι βασανίζει την ψυχή και τον ‘πόλεμο’ με σκοπό την απόκτησή της. Τη μουσική και τους στίχους του συμφωνικού, σκληροπυρηνικού αυτού τραγουδιού υπογράφουν οι Sharon den Adel και Robert Westerholt.

Με περίσσια περηφάνια, οι Within Temptation προσκαλούν το κοινό σε κάποιο από τα shows τους, ώστε να απολαύσουν το τραγούδι live. Μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, το συγκρότημα θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή του περιοδεία, με τελευταίους σταθμούς στην Ολλανδία.

Αξίζει να αναφερθούμε σε κάποιες δηλώσεις της Sharon del Adel σχετικές με τον νέο δίσκο:

“Για αυτόν τον δίσκο εμπνευστήκαμε από την μοντέρνα μουσική και του δώσαμε ‘πρόσωπο’ –ένα πολύ σκοτεινό. […] Ο κύριος στόχος μας ήταν συλλέξουμε κομμάτια από ήχους μας που μοιάζουν και να τα ‘αγριέψουμε’ όσο περισσότερο μπορούμε, με αποτέλεσμα έναν εκπληκτικό νέο μουσικό κόσμο που είναι πιο βαρύς, πιο βρώμικος και περισσότερο φουτουριστικός από ό,τι έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν”.

Within Temptation feat. Anders Fridén - Raise Your Banner

Back To Top