skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Daniele Luppi – Groot Tuttifrutti/Groot Bossa Nova (from “I Am Groot” OST)

Aκούστε τα δύο πρώτα scores του Daniele Luppi από την πολύ-αναμενόμενη σειρά “I Am Groot”

Τίτλος τραγουδιού: “Groot Tuttifrutti”, “Groot Bossa Nova”

Καλλιτέχνης/Μουσική: Daniele Luppi

Εταιρεία: Hollywood Records/Marvel Music

Από το OST: “Ι Αm Groot”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Η Hollywood Records και η Marvel Music κυκλοφόρησαν ένα ψηφιακό single που περιλαμβάνει μουσική από τη σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους του Disney+ και της Marvel Studios, “I Am Groot”.

Διαθέσιμα για streaming και download σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ψηφιακής μουσικής είναι τα κομμάτια “Groot Bossa Nova” και “Groot Tuttifrutti” που συνέθεσε ο υποψήφιος για Emmy, Ιταλός συνθέτης Daniele Luppi (“Magic City”, “Assassination of a High School President”, “Hell Ride”, γνωστός επίσης για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως: Dave Gahan, Red Hot Chili Peppers, Gnarls Barkley, John Legend κ.α.).

Το “I Am Groot” είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία της Kirsten Lepore και πρωταγωνιστεί ο Vin Diesel ως η φωνή του ομώνυμου χαρακτήρα Baby Groot ενώ περιλαμβάνει επίσης τις εμφανίσεις του Bradley Cooper ως η φωνή του Rocket και του James Gunn σε ένα special φωνητικό cameo. Tα πέντε επεισόδια μικρού μήκους, που αναφέρονται γύρω από τον αγαπημένο, λιγομίλητο χαρακτήρα από το franchise της σειράς ταινιών “Guardians of the Galaxy”, θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη, 10 Αυγούστου στο Disney+.

Daniele Luppi - Groot Tuttifrutti

Daniele Luppi - Groot Bossa Nova

Back To Top