skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | 5 Seconds Of Summer – Take My Hand

Οι 5 Seconds Of Summer κυκλοφορούν το νέο τους single “Take My Hand”!

Τίτλος τραγουδιού: “Take My Hand

Καλλιτέχνης: 5 Seconds Of Summer

Μουσική / Στίχοι: Luke Hemmings

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του πρόσφατου τραγουδιού τους, με τίτλο “COMPLETE MESS”, οι 5 Seconds Of Summer είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το νέο τους υλικό. Οι
Luke Hemmings, Calum Hood, Ashton Irwin και Michael Clifford κυκλοφόρησαν την 1η Απριλίου το ολοκαίνουριο anthem τους, “Take My Hand”.

Ακόμη, η παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος “Take My Hand” ξεκινά την Κυριακή 3 Απριλίου στην Ιρλανδία και μία μέρα νωρίτερα οι 5SOS μόλις ανέβασαν στο Instagram τους ότι το “Take My Hand” θα κυκλοφορήσει την 1 Απριλίου.

Δεν ήταν συγκεκριμένοι στην ανάρτηση αν πρόκειται για single ή για το album, αλλά παίρνουμε κάτι νέο από τους 5SOS! Μπορείτε να κατευθυνθείτε στην ανάρτησή τους στο IG παρακάτω και να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό τους για να αποθηκεύσετε εκ των προτέρων το “Take My Hand”.

Η τελευταία, δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, με τίτλο “Calm”, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020. Το τετραμελές group κατάφερε με αυτή να φτάσει ως την κορυφή των charts σε Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

5 Seconds Of Summer - Take My Hand

Back To Top