skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Adam Lambert – Feel Something

Ένα δυναμικό τραγούδι ήρθε από τον Adam Lambert!

Τίτλος τραγουδιού: “Feel Something”

Καλλιτέχνης: Adam Lambert

Μουσική / Στίχοι: Adam Lambert, Josh Cumbee, Benedict Cork

Εταιρεία: More Is More, LLC, EMPIRE

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Έπειτα από την τελευταία του ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “The Original High”, που κυκλοφόρησε το 2015, o Adam Lambert κυκλοφόρησε δύο ανεξάρτητα singles, ενώ ήρθε η ώρα που στο προσκήνιο έρχεται το νέο single του, με τίτλο “Feel Something”. Δεν είναι τυχαίο που οι Queen τον επέλεξαν να τους συνοδεύει σε περιοδείες τους, βασισμένοι πάντα στο βεληνεκές της φωνής του. Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, και η νέα κυκλοφορία αποτελεί μία εμβληματική δημιουργία, που εκμαιεύει δυνατά συναισθήματα. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Adam Lambert, Josh Cumbee και Benedict Cork.

Ο ίδιος ο Lambert δήλωσε πρόσφατα σχετικά με το στιχουργικό του ταλέντο και την διαδικασία που μπαίνει ώστε να δημιουργεί τραγούδια: “Μου αρέσει να δημιουργώ και να παίζω μουσική, αλλά έχουν υπάρξει πολλές φορές που πρέπει να συμβιβάσω το καλλιτεχνικό μου όραμα, με στελέχη που παίρνουν αποφάσεις βασισμένοι στο χρήμα και όχι στην τέχνη.” Συμπληρώνοντας αυτή του την σκέψη, αναφέρει πως η πνευματική του υγεία έχει επηρεαστεί από όλο αυτό.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το “Feel Something” κάνει αναφορά στο παραπάνω συναίσθημα που ο Lambert προσπαθεί ξανά να αποκτήσει, παραμερίζοντας ότι τον επηρεάζει αρνητικά.

Το “Feel Something” αποτελεί το πρώτο τραγούδι από την επερχόμενη, άτιτλη ακόμη, δισκογραφική του δουλειά.

Adam Lambert - Feel Something

Back To Top