skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Allie X – Devil I Know

Η Allie X κυκλοφορεί το νέο, δυναμικό single της “Devil I Know”!

Τίτλος τραγουδιού“Devil I Know

Καλλιτέχνης: Allie X

Μουσική / Στίχοι: Allie X, Cara Salimando, JP Saxe, OZGO, Jens Duvsjö

Εταιρεία: Twin Music

Από το LP: “Cape God”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Η Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Allie X, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας ακόμη μία δημιουργία από την επερχόμενη, δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο “Cape God”. Όλο το 2019, η Allie X αφιέρωσε τον χρόνο της στις νέες της δημιουργίες, αλλά και την προώθησή τους στο κοινό. Το “Regulars” μάλιστα ήταν ένα από τα singles που άφησαν την καλύτερη αίσθηση στο κοινό κατά την live παρουσίασή του στο Piraeus 117 Academy στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Έχοντας, λοιπόν, προσφάτως συστήσει τη συνεργασία της με τον Troye Sivan, η Allie X παρουσιάζει το ολοκαίνουριο “Devil I Know”. Πρόκειται για μία δυναμική indie, electro-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Allie X, Cara Salimando, JP Saxe, OZGO και Jens Duvsjö. Η Allie X φαίνεται πως έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα στη μουσική βιομηχανία και στην καριέρα της έχετε να προστεθεί ακόμη ένα επίτευγμα.

Αυτό ακούει στην δεύτερη, ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά, “Cape God”. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου της χρονιάς που διανύουμε σε digital μορφή.

Allie X - Devil I Know

Back To Top