skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | alt-J – Bane

Απολαύστε το νέο single των alt-J με τίτλο “Bane”!

Τίτλος τραγουδιού: “Bane”

Καλλιτέχνης: alt-J

Μουσική/Στίχοι: Thom Sonny Green, Gus Unger-Hamilton, Joe Newman

Εταιρεία: Infectious Music

Από το LP: “The Dream”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Ακόμη ένα single από την τελευταία κι ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των alt-j είδε το φως της δημοσιότητας κι αυτό έχει τίτλο “Bane”. Στις 14 Ιουνίου, το βρετανικό, indie rock συγκρότημα μάς προσέφερε επίσημα ακόμη μία ιδιαίτερη, alternative-rock και indie rock δημιουργία, στην οποία την εμφάνισή τους κάνουν οι κέλτικες αναφορές. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους συνήθεις υπόπτους, δηλαδή τα μέλη του συγκροτήματος Thom Sonny Green, Gus Unger-Hamilton και Joe Newman.

Όσον αφορά το νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα, αυτό έχει τίτλο “The Dream” κι η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 11η Φεβρουαρίου, ενώ η διανομή του θα γίνει μέσω της Infectious Records. Το συγκρότημα συνολικά μάς παρουσίασε δώδεκα δημιουργίες, ενώ το “Bane” αποτελεί το follow-up του επιτυχημένου “The Actor”.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως από τα συνολικά τραγούδια το κοινό έχει απολαύσει ιδιαίτερα το επίσημο lead single του, “U&Me”, αλλά και το εξίσου επιτυχημένο “Get Better”. Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Charlie Andrew.

alt-J - Bane

Back To Top