skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | American Authors – Deep Water

Το alternative rock συγκρότημα, American Authors, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Deep Water”!

Τίτλος τραγουδιού“Deep Water”

Καλλιτέχνης: American Authors

Μουσική / Στίχοι: American Authors

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Μία δυναμική, rock μελωδία «ντύνει» τους στίχους που έγραψε το αμερικανικό συγκρότημα για το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Deep Water”. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη κυκλοφορία που ήρθε ανάμεσά μας στις 18 Μαΐου και με κάποιο τρόπο σημειώνει την επάνοδο του συγκροτήματος στο μουσικό προσκήνιο. Τα σπαρακτικά φωνητικά του Zac Barnett προσπαθούν να βρουν την ελπίδα μέσα στο χάος της καθημερινότητας και μας μεταφέρουν ένα συναίσθημα απελπισίας και ανυπομονησίας για το «καλύτερο δυνατό».

Από το 2006, οι Zac Barnett, James Adam Shelley, Dave Rublin και Matt Sanchez που συνθέτουν τους American Authors είναι ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο, ενώ μέχρι σήμερα έχουν στην πλάτη τους δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου του 2016 και να φέρει ως τίτλο “What We Live For”. Η Island Records δείχνει εμπιστοσύνη στους Αμερικανούς καλλιτέχνες και φαίνεται πως είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά δίσκου τους, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Αυτή την περίοδο, το pop rock και alternative rock συγκρότημα βρίσκεται σε live εμφανίσεις, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις το τραγούδι από όλα τα ψηφιακά καταστήματα πλέον.

American Authors – Deep Water

Back To Top