skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | J Balvin – Dónde Estarás

Ακόμα ένα reggaeton τραγούδι ήρθε από τον J Balvin με τίτλο “Dónde Estarás”!

Τίτλος τραγουδιού“Dónde Estarás”

Καλλιτέχνης: J Balvin

Μουσική / Στίχοι: J Balvin

Από το LP: “Vibras”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής που τόσο έχει καταπλήξει το παγκόσμιο κοινό μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο ολοκληρωμένο του δίσκου, “Vibras”. Έχοντας ήδη μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το πασίγνωστο “Mi Gente” σε συνεργασία με τον Willy William, ο J Balvin κυκλοφόρησε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών το νέο “Dónde Estarás”. Πρόκειται για μία midtempo δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος, ενώ ο reggaeton ρυθμός του είναι βασικό χαρακτηριστικό και αυτού του τραγουδιού.

Το “Dónde Estarás” περιλαμβάνεται στον πολυαναμενόμενο και πέμπτο κατά σειρά δίσκο του J Balvin, με τίτλο “Vibras”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Capitol Latin Records. Αξίζει να αναφερθούμε στις δηλώσεις του ερμηνευτή για το νέο του τραγούδι, όπου σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε:

“Το “Dónde Estarás” μοιάζει με ένα κλασσικό reggaeton τραγούδι και σε αυτό προσθέσαμε κάποια ηχοχρώματα του νότου, ώστε να προσεγγίσει το 2018. Ήθελα όμως να επιστρέψω στις ρίζες της reggaeton, αυτού του είδους της reggaeton που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Δεν γνωρίζεται περί τίνος πρόκειται, αλλά δεν πειράζει. Το τραγούδι εξάλλου αναφέρεται στο που θα βρίσκεσαι (στο μέλλον)”.

J Balvin - Dónde Estarás

Back To Top