skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ben Watt – Summer Ghosts

Το νέο, new wave-rock τραγούδι του Ben Watt, με τίτλο “Summer Ghosts”, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Summer Ghosts

Καλλιτέχνης: Ben Watt

Μουσική / Στίχοι: Ben Watt

Εταιρεία: Unmade Road

Από το LP: Storm Damage

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής Ben Watt, ευρέως γνωστός για τη συμμετοχή του στο duo Everything but the Girl που έδρασε από το 1982 ως το 2000, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντας μέρος από το νέο του album “Storm Damage”. Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη και follow-up του “Fever Dream” δίσκου του που κυκλοφόρησε το 2016.

Ένα, λοιπόν, από τα τραγούδια του νέου δίσκου είναι το “Summer Ghosts”. Πρόκειται για μία αιθέρια, new-wave, rock δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας επιμελήθηκε ο ίδιος ο τραγουδιστής. Μέσω του τραγουδιού αυτού, ο Watt καταφέρνει να μας δώσει μία αίσθηση από την ερχόμενη άνοιξη, ακριβώς όπως υποδηλώνει κι εν μέρει ο τίτλος του. Παράλληλα, ο Watt ενώνεται με το παρελθόν του και κυρίως του γονείς του, θέλοντας να επιστρέψει με κάποιον τρόπο στην γειτονιά της νεότητάς του. Ένα νοσταλγικό και συνάμα μελαγχολικό αποτέλεσμα ήρθε στις 17 Ιανουαρίου.

Πέραν αυτού, ο Ben Watt από τις 5 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει την περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό την προώθηση του LP “Storm Damage”. Αυτή θα ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου, έπειτα από εμφανίσεις στην Αυστραλία και την Βόρεια Αμερική.

Ben Watt - Summer Ghosts

Back To Top