skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cane Hill – It Follows

Οι Cane Hill μας συστήνουν το νέο τους τραγούδι, “It Follows”!

Τίτλος τραγουδιού“It Follows”

Καλλιτέχνης: Cane Hill

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Too Far Gone”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Όταν το nu συνδυάζεται με το alternative metal τότε το αποτέλεσμα ακούει στους Cane Hill. Το τετραμελές συγκρότημα από τη Νέα Ορλεάνη των Η.Π.Α. έκανε την εμφάνισή του στο μουσικό προσκήνιο το 2011. Πέρασαν τέσσερα χρόνια ώσπου να υπογράψει με την δισκογραφική εταιρεία Rise Records και να κυκλοφορήσει το debut EP του, “Cane Hill”. Στις 15 Ιουλίου του 2016, οι Cane Hill κυκλοφόρησαν τον πρώτο ολοκληρωμένο τους δίσκο, με τίτλο “Smile”, ενώ πλέον επέστρεψαν φέρνοντας μαζί τους τον προπομπό για το επόμενο δισκογραφικό τους εγχείρημα.

“It Follows” έχει τίτλο το νέο τραγούδι του nu metal συγκροτήματος, το οποίο θα περιλαμβάνεται στον δίσκο “Too Far Gone” που θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2018. Ο σκληροπυρηνικός ήχος του τραγουδιού παρουσιάζει ένα συγκρότημα που είναι έτοιμο για όλα.

Ο front-man των Cane Hill, Elijah Witt, μίλησε για το νέο τους υλικό “It Follows”, λέγοντας: «Ήταν πραγματικά ένα πολύ αστείο τραγούδι στη σύνθεσή του, είναι άγριο και πιασάρικο ταυτόχρονα. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μία “επική metal δημιουργία” χωρίς αυτό να φανεί υπερβολικό και πιστεύω πως μόλις τα καταφέραμε.»

Cane Hill – It Follows

Back To Top