skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charli XCX – Claws

Το νέο single της Charli XCX είναι εδώ κι έχει τίτλο “Claws”!

Τίτλος τραγουδιού: “Claws”

Καλλιτέχνης: Charli XCX

Μουσική/Στίχοι: BJ Burton, Dylan Brady, Charli XCX

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: How I’m Feeling Now

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

“Claws” έχει τίτλο το νέο τραγούδι της Βρετανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, Charli XCX και είναι επίσημα διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες για να το απολαύσεις. Ίσως να πρόκειται για το πιο electro τραγούδι της μέχρι τώρα, ενώ από το τελικό αποτέλεσμα δεν λείπουν οι mid-tempo, pop αναφορές. Η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των BJ Burton και Dylan Brady, καθώς και της ίδιας της τραγουδίστριας.

Το εν λόγω single είναι το δεύτερο επίσημο από την επερχόμενη, δισκογραφική δουλειά της Charli XCX, με τίτλο “How I’m Feeling Now”. Στις 14 Απριλίου μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η νεαρή τραγουδίστρια ζήτησε τη βοήθεια των fans της σχετικά με την επιλογή του τίτλου του τραγουδιού κι έπειτα από σχετικά μεγάλη ανταπόκριση, η απόφαση πάρθηκε κι αυτή ήταν να λέγεται “Claws”.

Ούσα μερικώς αναποφάσιστη, η Charlotte μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει δύο εξώφυλλα για το τραγούδι, με το πρώτο να αποτελεί δημιουργία του Timothy Luke και το δεύτερο (και επικρατέστερο) να είναι της Sara Cwynar.

Charli XCX - Claws

Back To Top