skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cher – DJ Play A Christmas Song

Η “Θεά της Pop”, Cher, κυκλοφόρησε το νέο της single, “DJ Play A Christmas Song”, από το επερχόμενο, χριστουγεννιάτικο album της!

Τίτλος τραγουδιού: “DJ Play A Christmas Song”

Καλλιτέχνης: Cher

Μουσική / Στίχοι: Brett McLaughlin, James Abrahart, jesse saint john, Lionel Crasta, Mark Schick, Sarah Hudson

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Christmas”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2023

Art-Cover:

Το “Christmas” είναι το 27ο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Cher. Θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023, μέσω της Warner Records και πρόκειται για το πρώτο της album με πρωτότυπο υλικό εδώ και δέκα χρόνια, μετά το “Closer to the Truth” του 2013, καθώς και το πρώτο της χριστουγεννιάτικο εγχείρημα.

Μιλώντας στο “Good Morning Britain”, η diva αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά έχει καλέσει κάποιους ειδικούς καλεσμένους για το δίσκο, δηλώνοντας: “Είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό. Είναι ένα album των Χριστουγέννων της Cher. Δεν είναι το χριστουγεννιάτικο album της μητέρας σου.”

“Είμαι πραγματικά, πολύ ενθουσιασμένη γιατί υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό!” πρόσθεσε. “Δεν είχα ποτέ ντουέτα! Δεν είχα ποτέ ανθρώπους σε κανέναν από τους δίσκους μου! Αυτό ήταν κάτι της τελευταίας στιγμής… αλλά είναι ξεχωριστοί. Όλοι τους.”

Με σκοπό την προώθηση του νέου της εγχειρήματος, η Cher έδωσε στη δημοσιότητα το lead single του album, με τίτλο “DJ Play A Christmas Song”. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου κι είναι διαθέσιμο για να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Cher - DJ Play A Christmas Song

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top