skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sufjan Stevens – A Running Start

Ακούστε το νέο single του Sufjan Stevens με τίτλο “A Running Start”!

Τίτλος τραγουδιού: “A Running Start”

Καλλιτέχνης: Sufjan Stevens

Μουσική / Στίχοι: Sufjan Stevens

Εταιρεία: Asthmatic Kitty

Από το LP: “Javelin”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Οκτωβρίου 2023

Art-Cover:

Ο Sufjan Stevens μοιράστηκε άλλο ένα νέο τραγούδι από το “Javelin”, την τρίτη και τελευταία προεπισκόπηση του LP πριν από την κυκλοφορία του αυτή την Παρασκευή (6 Οκτωβρίου). Το τραγούδι τιτλοφορείται “A Running Start”.

Το “Javelin” είναι η επιστροφή του Stevens στη solo σύνθεση τραγουδιών και αρκετοί φίλοι του τον συνοδεύουν στον δίσκο, συμπεριλαμβανομένου του Bryce Dessner των National στο τραγούδι “Shit Talk”. Ανακοίνωσε το δίσκο τον Αύγουστο με το “So You Are Tired” και μετά με το “Will Anybody Ever Love Me?” Το album συνοδεύεται από ένα βιβλίο 48 σελίδων με κολάζ του Stevens (ο οποίος σχεδίασε επίσης το εξώφυλλο του δίσκου) και σχετικά δοκίμια.

Ο Stevens αποκάλυψε πρόσφατα ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Guillain-Barré, μια αυτοάνοση πάθηση που προσβάλλει το νευρικό σύστημα. “Είναι μια αργή διαδικασία, αλλά λένε ότι θα «αναρρώσω», απλά χρειάζεται πολύς χρόνος, υπομονή και σκληρή δουλειά”, έγραψε σε μια ενημέρωση στο Tumblr. Έγραψε επίσης ότι η κατάστασή του τον είχε αποτρέψει από το να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε διαφημιστικό για το “Javelin” και δεν έχει ακόμη υποδείξει ότι σχεδιάζει να κάνει περιοδεία για την υποστήριξη του δίσκου.

Sufjan Stevens - A Running Start

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top