skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Christina Aguilera – Loyal Brave True (From “Mulan” OST)

H Christina Aguilera επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι από το soundtrack της νέας live-action ταινίας της Disney, “Mulan”!

Τίτλος τραγουδιού“Loyal Brave True”

Καλλιτέχνης: Christina Aguilera

Μουσική / Στίχοι: Rosi Golan, Jamie Hartman, Harry Gregson-Williams, Billy Crabtree

Εταιρεία: Walt Disney Records

Από το OST: “Mulan”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η διάσημη τραγουδίστρια Christina Aguilera ηχογράφησε δύο νέα τραγούδια για το soundtrack της κινηματογραφικής μεταφοράς της γνωστής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, “Mulan” συμπεριλαμβανομένης και μιας ολοκαίνουριας εκτέλεσης του τραγουδιού “Reflection” από την πρωτότυπη ταινία του 1998. Πρόκειται για ένα τραγούδι που είχε ηχογραφήσει όταν ήταν μόλις 16 χρονών και ήταν ίσως η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της ως mainstream τραγουδίστρια.

Το δεύτερο τραγούδι της έχει τίτλο “Loyal Brave True” το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και μάλιστα συνοδευόμενο από την ισπανόφωνη εκτέλεση του με τίτλο “El Mejor Guerrero”. Σύντομα αναμένεται και το music video του τραγουδιού το οποίο σκηνοθέτησε ο Niki Caro (σκηνοθέτης της ίδιας της ταινίας).

“Η Mulan υπήρξε ένα τόσο ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής μου και αυτή είναι μια όμορφη συνέχεια της κληρονομιάς της”, έγραψε η Aguilera σε tweet της. «Η ταινία Mulan και το τραγούδι «Reflection» συνέπεσαν με την επίτευξη του πρώτου μου δίσκου. Είναι εκπληκτικό να επιστρέφω σε μια τόσο απίστευτη ταινία γεμάτη δύναμη και νόημα με νοήματα που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου: να παραμένετε αληθινοί στον εαυτό σας, να είστε αυτοί που είστε και να μαθαίνετε πώς να είστε ατρόμητοι. Το νέο τραγούδι μου, «Loyal Brave True», αντιπροσωπεύει την ωραία ισορροπία μεταξύ ευαισθησίας και δύναμης».

Christina Aguilera - Loyal Brave True (From "Mulan" OST)

Christina Aguilera - El Mejor Guerrero (Spanish Version) (From "Mulan" OST)

Back To Top