skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Damian “Jr Gong” Marley – Reach Home Safe

Με νέο τραγούδι υποδέχεται το καλοκαίρι ο Damian “Jr Gong” Marley!

Τίτλος τραγουδιού“Reach Home Safe”

Καλλιτέχνης: Damian “Jr Gong” Marley 

Μουσική / Στίχοι: Damian “Jr Gong” Marley 

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Ο Damian Marley επανεμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα μετά από μια παύση που ακολούθησε μετά από το βραβευμένο με Grammy, album του “Stony Hill” του 2017. Το “Reach Home Safe” είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, το οποίο αξίζει να ενταχθεί σε κάθε καλοκαιρινό playlist. Η ατμόσφαιρα εδώ έρχεται κατευθείαν από τα ηλιόλουστα νησιά, με τη δύναμη να μεταφέρει τους ακροατές σε ένα ξέφρενο beach party. Παρόλο που το τραγούδι είναι χαλαρό και αρκετά προσεγμένο, οι στίχοι παραμένουν κοινωνικά συνειδητοί, πράγμα που ισχύει για το γενικότερο αφυπνιστικό ύφος του Damian Marley.

Ο τζαμαϊκανός καλλιτέχνης και ο γιος του μύθου, Bob Marley, από το 2017 μέχρι σήμερα συνεργάστηκε με τον Ty Dolla Sign και τον Skrillex στο τραγούδι So Am I“, με τον κορυφαίο rapper, Jay Z στο Bam“, με τον ανιψιό του Skip Marley στοThat’s Not True ενώ εσχάτως μας παρουσίασε μια ακόμα συνεργασία με την Karol G με τίτλο Love With A Quality.

Το “Stony Hill Tour”, λίγο πριν την δύση του, έφερε τον μεγάλο αυτό τραγουδοποιό της reggae και στην χώρα μας, πριν από λίγες μόνο μέρες όπου μάγεψε το ελληνικό κοινό με την συναυλία που έδωσε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Release Athens 2019 στην Πλατεία Νερού!

Damian "Jr Gong" Marley - Reach Home Safe

Back To Top