skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Delta Goodrem – All of My Friends

Η Delta Goodrem κυκλοφόρησε ακόμη ένα single από το επερχόμενο studio album της, με τίτλο “All of My Friends”!

Τίτλος τραγουδιού“All of My Friends

Καλλιτέχνης: Delta Goodrem

Μουσική / Στίχοι: Delta Goodrem, Amy Wadge

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “Bridge over Troubled Dreams”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Απριλίου 2021

Art-Cover:

“Bridge over Troubled Dreams” έχει τίτλο το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της Αυστραλής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Delta Goodrem και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου μέσω της Sony Music. Έπειτα από το περσινό, εποχικό album της “Only Santa Knows”, αλλά και το “I Honestly Love You” που κυκλοφόρησε το 2018, η 36χρονη καλλιτέχνης επανήλθε στο προσκήνιο με έντεκα, ολοκαίνουριες δημιουργίες, από τις οποίες έχουμε ήδη απολαύσει τα “Keep Climbing”, “Paralyzed”, “Solid Gold” και “Billionaire”.

Το “All of My Friends” αποτελεί ακόμη ένα promotional single από τον δίσκου, το οποίο αποτελεί μία γλυκιά και μελωδική μπαλάντα, στη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογραφούν οι Delta Goodrem και Amy Wadge.

Η 36χρονη, Αυστραλή τραγουδίστρια θέλησε να παίξει στις 20 Μαρτίου με το κοινό, δίνοντάς του ένα μικρό teaser από το επερχόμενο studio album της και το προκάλεσε να μαντέψει τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στην επίσημη tracklist. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ο δίσκος θα προωθηθεί από μία σειρά συναυλιών σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλη και τον Μάιο.

Delta Goodrem - All of My Friends

Back To Top