skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Diplo – Hold You Tight

Ο Diplo σε μία φρέσκια, EDM δημιουργία!

Τίτλος τραγουδιού: “Hold You Tight”

Καλλιτέχνης: Diplo

Μουσική / Στίχοι: Diplo

Εταιρεία: Mad Decent

Από το LP: digital single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Τα electro στοιχεία μας εισάγουν ρυθμικά στη νέα δημιουργία του Diplo, με τίτλο “Hold You Tight”. Πρόκειται για ένα έξυπνο όσον αφορά τη σύνθεση τραγούδι που αποτελεί μέρος του επερχόμενου δισκογραφικού εγχειρήματος του Αμερικανού DJ και μουσικού παραγωγού. Ο λόγος γίνεται για ένα EP με τίτλο “Higher Ground” για το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Όπως και να έχει πρόκειται για το follow-up του EP, με τίτλο “Europa”, που κυκλοφόρησε ο 40χρονος καλλιτέχνης τον Φεβρουάριο της χρονιάς που διανύουμε.

Ο Diplo πέραν των νέων μουσικών του επιλογών δεν σταματάει να τις προωθεί ζωντανά μέσω των προσωπικών εμφανίσεών του ή μέσω διάφορων festivals. Αυτή την περίοδο και μέχρι τις 23 Αυγούστου, ο Diplo θα πραγματοποιήσει την περιοδεία του στην Αμερική με δεκάδες στάσεις.

Το “Hold You Tight” ήρθε ως follow-up του “Dip raar”, μία συνεργασία που πραγματοποίησε με τους Bizzey και Ramiks, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα αφορά προσωπική του εργασία. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Αμερικανός καλλιτέχνης μίλησε για τη μουσική και το πως διαχωρίζει την προσωπική του δουλειά από αυτή των Major Lazer. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Πιστεύω πως 

αυτό είναι καθαρός ήχος, στην προσπάθεια να εξελιχθεί ένα νέο στυλ, με σύγχρονα ηχοχρώματα. Αυτός είναι ένας από τους οχτώ δίσκους που πρόκειται να κυκλοφορήσω αυτό το καλοκαίρι.”

Diplo - Hold You Tight

Back To Top