skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | DNCE – Dance

Οι DNCE μας προκαλούν να χορέψουμε μέσα από το νέο τους τραγούδι, “Dance”!

Τίτλος τραγουδιού“Dance”

Καλλιτέχνης: DNCE

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Joe Jonas, Jack Lawless, Cole Whittle και JinJoo Lee είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό. Έχοντας μόλις δύο χρόνια στη μουσική βιομηχανία, οι DNCE κυκλοφόρησαν το ομώνυμο, ντεμπούτο album τους, στις 18 Νοεμβρίου του 2016, ενώ μέσα από αυτό μας παρουσίασαν κι έλαβε θετικές κριτικές το single τους “Body Moves”. Πριν από αυτά, το συγκρότημα συστήθηκε στο κοινό με το debut EP του “Swaay”. Πρόκειται για έναν δίσκο, ο οποίος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε πολλαπλά ‘πλατινένιος’.

Έπειτα, οι DNCE επέστρεψαν μαζί με τη Nicki Minaj για να παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι «Kissing Strangers», αλλά και το video clip αυτού με σκηνοθέτη τον Marc Klasfeld, που τους τοποθετεί σε ένα ξέφρενο party! Το «Kissing Strangers» δεν συμπεριλήφθηκε στο ντεμπούτο album του συγκροτήματος «DNCE» που κυκλοφόρησε το 2016, οπότε ίσως αναμένεται -αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα- να αποτελέσει το single για μια νέα δισκογραφική δουλειά.

Αυτή τη φορά, οι DNCE μας συστήνουν ακόμα ένα ανεξάρτητο προς το παρόν τραγούδι τους, με τίτλο “Dance”. Πρόκειται για μία pop δημιουργία, στην οποία κυρίαρχο ρόλο παίζει ο ‘ανεβαστικός’ ρυθμός της, αλλά και τα μελωδικά φωνητικά των μελών του συγκροτήματος. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, στις 26 Ιανουαρίου του 2018.

DNCE - Dance

Back To Top