skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Fletcher – Doing Better

Η Fletcher κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι “Doing Better” από το επερχόμενο album της “Antidote”!

Τίτλος τραγουδιού: “Doing Better”

Καλλιτέχνης: Fletcher

Μουσική / Στίχοι: Cari Fletcher, Jennifer Decilveo, Jeremy “Kinetics” Dussolliet, Mary Weitz, Tim “One Love” Sommers

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: “Antidote”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαρτίου 2024

Art-Cover:

Την Παρασκευή, η Fletcher κυκλοφόρησε το νέο της single “Doing Better”, την τελευταία γεύση του επερχόμενου album της “The Antidote”. Το νέο single ακούει την τραγουδίστρια να αναλαμβάνει την ευθύνη για το εγώ της — και την ακούει να είναι ειλικρινής με τις σκοτεινές πλευρές της νέας φήμης.

“Έγραψα το ‘Doing Better’ ως έναν τρόπο να εξερευνήσω το εγώ μου και να καλέσω τον εαυτό μου, αλλά και για να πω την αλήθεια για αυτό που ένιωθα εκείνη τη στιγμή”, είπε σε ένα δελτίο τύπου για το τραγούδι που εμβαθύνει στις πιο σκοτεινές πτυχές. της φήμης. “Όταν έβγαλα το ‘Becky’s So Hot’ είχε μεγάλη αντίδραση, αλλά από πολλές απόψεις αυτή η προσοχή δεν μου φαινόταν καλά”.

Το “Doing Better” – συμπαραγωγής των Jennifer Decliveo και One Love – είναι το τρίτο single από το “Antidote”, μετά τα “Lead Me On” και “Eras of Us”. Το album κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου.

“Με τα χρόνια, αναζήτησα το αντίδοτο σε τόσα πολλά πράγματα: γυναίκες, δρόμος, σκηνή, θαυμαστές, πνευματικότητα και αυτοστοχασμός”, είπε η Fletcher. “Η δημιουργία αυτού του album ήταν μια ανασκαφή, μια βαθιά κατάδυση όπου αναρωτήθηκα τι θα με γιατρέψει πραγματικά και η τελική συνειδητοποίησή μου ήταν ότι η αγάπη είναι το αντίδοτο”.

Fletcher - Doing Better

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top