skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robert Grace – Euphoria

Ακούστε το νέο single του star του TikTok, Robert Grace με τίτλο “Euphoria”!

Τίτλος τραγουδιού: “Euphoria”

Καλλιτέχνης: Robert Grace

Μουσική / Στίχοι: Jackson Foote, Jake Richardson, Robert Grace, Ryan Mack

Εταιρεία: Columbia/Sony Music

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Φεβρουαρίου 2024

Art-Cover:

Η έμπνευση για το “Euphoria” του νέου single του Robert Grace είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Το ρεφρέν γράφτηκε αφότου κόλλησε με την σειρά “Euphoria”, από την οποία εμπνελυστηκε και τον τίτλος του τραγουδιού. Η ιδέα περιστρέφεται γύρω απο τους αγώνες της Rue με τον εθισμό.

Για να το ολοκληρώσει δούλεψε με τους φίλους του Ryan Mack και Jake Richardson και το μήνυμα του είναι για το όταν κρυβόμαστε απο τα προβλήματά μας, ακολουθώντας λανθασμένες συμβουλές ενώ ευχόμαστε να είχαμε πάρει τις σωστές αποφάσεις νωρίτερα.

Το “Euphoria” είναι ένας alt pop ύμνος που χρησιμοποιεί διαφορετικά μουσικά στοιχεία για να δημιουργήσει μια συναισθηματική και ατμοσφαιρική εμπειρία. Τα φωνητικά του Robert Grace παραμένουν σταθερά σε κάθε ρεφρέν και πραγματικά λειτουργούν για να αναδείξουν την αφήγηση. Η ατμοσφαιρική ενορχήστρωση αντηχεί σε όλο αυτό το single και συμπληρώνει τη φωνή του.

Ο Robert Grace είναι Ιρλανδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός και star του TikTok. Η αυξανόμενη επιρροή του στη μουσική μέσω των social media φαίνεται μέσα από τις πολλές διακρίσεις του.

Στην Ιρλανδία, κατετάγη #1 στο «Year on TikTok 2022» του TikTok, ενώ έγινε και ο τρίτος Ιρλανδός καλλιτέχνης του TikTok με τις περισσότερες προβολές. Σημείωσε διεθνή επιτυχία με το single του “Casper”, το οποίο έχει λάβει εκατομμύρια streams σε πολλές πλατφόρμες. Κέρδισε για πρώτη φορά δημοτικότητα όταν δημοσίευσε ένα video στο TikTok με τον γιο του να τραγουδάει, το οποίο έλαβε πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές. Είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει κάνει πολλές sold out εμφανίσεις στη γερμανική περιοδεία του. Θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στις ΗΠΑ στο The Flamingo Cantina στις 15 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Robert Grace - Euphoria

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top