skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Florrie – Hours

Απολαύστε τη Βρετανή τραγουδίστρια Florrie μέσα από το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “Hours”!

Τίτλος τραγουδιού“Hours

Καλλιτέχνης: Florrie

Μουσική/Στίχοι: Toby Scott, Takura, Sarah Thompson, Isaiah Dreads, Ben Taylor, Brian Higgins, Florrie

Εταιρεία: Xenomania UK

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Μπορεί η Florrie να μην είναι ακόμη γνωστή στο παγκόσμιο κοινό, ωστόσο οι δυνατότητές της στην ερμηνεία, αλλά και τη μουσική ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με καταγωγή από το Μπρίστολ της Αγγλίας, η Florrie έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται η Kylie Minogue, οι Pet Shop Boys και οι Girls Aloud. Τα ονόματα αυτά έχει συνοδεύσει σε live εμφανίσεις τους, αλλά και σε ηχογραφήσεις.

Γνωστή για τη δυναμική της στα drums, η Florrie μάς καθήλωσε το 2013 με το τραγούδι “Live a Little”, αλλά και το προηγούμενο απ’ αυτό, “Shot You Down”. Τώρα, με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτου της studio album, η 32χρονη πλέον τραγουδίστρια παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “Hours”.

Πρόκειται για το πρώτο της single για το 2021, ενώ για ακόμη μία φορά βασίστηκε στις pop αναφορές, τις οποίες “έμπλεξε” με τα μελωδικά synths. Ο ρετρό ήχος του τραγουδιού, αλλά και τα dance στοιχεία ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Toby Scott, Takura, Sarah Thompson, Isaiah Dreads, Ben Taylor, Brian Higgins, καθώς και η ίδια η τραγουδίστρια.

Florrie - Hours

Back To Top