skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Imagine Dragons – Next To Me

Οι Imagine Dragons βγάζουν προς τα έξω τον ευαίσθητο χαρακτήρα τους και προτείνουν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, “Next To Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Next To Me”

Καλλιτέχνης: Imagine Dragons

Μουσική / Στίχοι: Ben McKee, Daniel Platzman, Wayne Sermon, Dan Reynolds, Imagine Dragons

Από το album: “Evolve (Re-Release)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Αυτή την περίοδο, οι Imagine Dragons βρίσκονται στην παγκόσμια περιοδεία τους, “Evolve World Tour”, η οποία ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017 κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου του 2018, έπειτα από 82 συνολικά εμφανίσεις. Ο δίσκος τους “Evolve” όχι μόνο αποτέλεσε μία νέα πρόταση για το ευρύ κοινό, αλλά πράγματι ήταν η αιτία που οι Imagine Dragons ανήλθαν για ακόμα μία φορά στα μάτια μας. Τραγούδια, όπως το “Believer” ή το “Whatever It Takes” έχουν βρει μία μόνιμη θέση στις playlists μας και αυτή τη φορά, το δημοφιλές κι άκρως επιτυχημένο συγκρότημα είναι ξανά εδώ για να μας εντυπωσιάσει.

Ένα γεμάτο συναίσθημα και με φωνητικά σκαμπανεβάσματα τραγούδι, το “Next To Me” ήρθε για να φέρει την αλλαγή στο ‘είναι’ μας και να συνειδητοποιήσουμε για ακόμα μία φορά το ποιοι είναι πραγματικά δίπλα μας. Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους των Ben McKee, Daniel Platzman, Wayne Sermon, Dan Reynolds και των μελών του συγκροτήματος, μας καθηλώνει μουσικά και συναισθηματικά. Ο Dan Reynolds από την πλευρά του επιβεβαιώνει τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στα φωνητικά των Imagine Dragons και το πιστό κοινό είναι για ακόμα μία φορά περήφανο για το αποτέλεσμα.

Το “Next To Me” περιλαμβάνεται στην re-released έκδοση του album “Evolve”, μιας κι αποτέλεσε μία εξαιρετική προσθήκη που δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός του συγκεκριμένου δίσκου.

Imagine Dragons – Next To Me

Back To Top