skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Janet Jackson – Can’t Be Stopped

Ακούστε το νέο τραγούδι της Janet Jackson, “Can’t Be Stopped”, με αφορμή των εορτασμό συμπλήρωσης 25 χρόνων από τον δίσκο της “The Velvet Rope”!

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Be Stopped

Καλλιτέχνης: Janet Jackson

Μουσική / Στίχοι: James Harris, Janet Jackson, Rene Elizondo Jr., Terry Lewis

Εταιρεία: Virgin Catalog

Από το LP: “The Velvet Rope (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

25 χρόνια συμπληρώθηκαν από την πρεμιέρα ενός από τους πιο επιτυχημένους δίσκους της Janet Jackson, “The Velvet Rope”, κι η Αμερικανίδα καλλιτέχνης τον επανακυκλοφορεί με τη μορφή μίας deluxe έκδοσης! Πέραν των standard τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει από τον δίσκο του 1997, όπως το “Got ‘til It’s Gone” για το οποίο μάλιστα απέσπασε ένα βραβείο Grammy στην κατηγορία “Best Music Video, Short Form” μεταξύ άλλων, μάς δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε ακυκλοφόρητες δημιουργίες, μία από τις οποίες είναι το single “Can’t Be Stopped”.

Η γνώριμη χροιά της Jackson έρχεται ξανά στα αυτιά μας, μεταφέροντάς μας πίσω στην πιο επιτυχημένη της περίοδο στην καριέρα της. Το “Can’t Be Stopped” είναι βασισμένο στις soul και pop αναφορές κι η βελούδινη φωνή της Jackson ηχεί γαλήνια στα αυτιά μας. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι James Harris, Janet Jackson, Rene Elizondo Jr. και Terry Lewis.

Ο δίσκος “The Velvet Rope (Deluxe Edition)” περιλαμβάνει επίσης club mixes τραγουδιών των David Morales & Frankie Knuckles, Masters at Work, Tony Moran, Jason Nevins και Tony Humphries. Αξίζει να σημειώσουμε πως έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard 200 chart και μέσα από αυτόν αναδείχθηκαν επιτυχημένα singles όπως το “Together Again” και το “I Get Lonely”.

Janet Jackson - Can't Be Stopped

Back To Top