skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessie Ware – Save A Kiss

Ακόμη ένα τραγούδι της Jessie Ware από το επερχόμενο studio album της κυκλοφόρησε με τίτλο “Save A Kiss”!

Τίτλος τραγουδιού“Save A Kiss

Καλλιτέχνης: Jessie Ware

Μουσική / Στίχοι: Jessie Ware, Shungudzo, Danny Parker, James Ford

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το LP: “What’s Your Pleasure?”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα, επίσημα singles από το νέο της album, η Jessie Ware απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με το νέο της τραγούδι, που έχει τίτλο “Save A Kiss”. Πρόκειται για ακόμη μία dance-pop δημιουργία, βασισμένη στο ύφος του νέου της εγχειρήματος. Η Ware με τα γαλήνια φωνητικά της έρχεται σε πλήρη αρμονία με τα uptempo ηχοχρώματα μέσα από το “Save A Kiss”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Jessie Ware, Shungudzo, Danny Parker και James Ford.

Το εν λόγω τραγούδι έκανε πρεμιέρα στο BBC Radio 1 και στην εκπομπή της Annie Mac στις 7 Μαΐου ως το πέμπτο single του δίσκου “What’s Your Pleasure?” και follow-up του “Ooh La La”. Εν μέσω της καραντίνας λόγω του COVID-19 ήρθε στο προσκήνιο το “Save A Kiss” και για την χρονική του τοποθέτηση η Ware ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της:

“Πήρε μία νέα έννοια κατά τη διάρκεια των περίεργων αυτών καιρών και μοιάζει η σωστή στιγμή για να κυκλοφορήσει. Αυτό το κομμάτι είναι αισιόδοξο για εμένα, ελπίζω να βρει ανταπόκριση σε ανθρώπους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται τώρα. Είναι ένα upbeat τραγούδι για να χορέψεις και να διασκεδάσεις μαζί του.”

Jessie Ware - Save A Kiss

Back To Top