skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | JP Cooper – She’s On My Mind

Ο JP Cooper μας συστήνει το νέο του τραγούδι, “She’s On My Mind”, από το επερχόμενο debut album του.

Τίτλος τραγουδιού: “She’s On My Mind”

Καλλιτέχνης: JP Cooper

Μουσική / Στίχοι: John Paul Cooper, Teemu Bruila, Benjamin Mclldowie, Jon Cobbe Hume

Από το album: “Raised Under Grey Skies”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί ο JP Cooper να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο πλατινένια για την Μεγάλη Βρετανία τραγούδι του Jonas Blue, “Perfect Strangers”, ο indie rock και soul τραγουδιστής δεν έμεινε εκεί. Ήδη έχει σημειώσει μία μεγάλη επιτυχία με το single του «September Song», που κυκλοφόρησε το 2016 κι αναδείχθηκε δύο φορές πλατινένιο, ενώ συνέχισε την πορεία του στο μουσικό στερέωμα με το τραγούδι Passport Home. Το τελευταίο κυκλοφόρησε στις 7 Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε και αναμένεται να συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων στο debut studio album του, όπως και το “September Song”.

“Raised Under Grey Skies” έχει τίτλο το πολύ-αναμενόμενο album του Cooper, το οποίο θα έρθει κοντά μας στις 22 Σεπτεμβρίου, μέσω της Island Records. Ο Βρετανός ερμηνευτής θα συμπεριλάβει στον δίσκο συνολικά 13 τραγούδια, ενώ στην deluxe edition αυτού μπορείς να βρεις επιπλέον επτά, μερικά από τα οποία είναι διαφορετικές versions ήδη υπαρχόντων τραγουδιών.

Το “She’s On My Mind” κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου και συνοδεύτηκε με το lyric video του. Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι, με εύκολο στην αποστήθιση ρεφρέν, σε μουσική και στίχους των John Paul Cooper, Teemu Bruila, Benjamin Mclldowie και Jon Cobbe Hume. Φαίνεται πως ο JP Cooper έχει έρθει για να μείνει και να προτείνει κάτι διαφορετικό στη βιομηχανία της μουσικής.

JP Cooper - She's On My Mind

Back To Top