skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Juno ⚵ – Ataraxia

H Αθηναία τραγουδοποιός Juno ⚵ κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ataraxia”

Τίτλος τραγουδιού: “Ataraxia

Καλλιτέχνης: Juno ⚵

Μουσική / Στίχοι : Juno ⚵

Εταιρεία: Juno Eclipse Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Η Αθηναία ερμηνεύτρια και παραγωγός πιστή στη μοναδικότητα του ήχου της επιστρέφει με το νέο της single “Ataraxia”. Με αυτόν τον τρόπο προσθέσει ακόμη ένα κομμάτι συναισθήματος στο instrumental project της με τίτλο “Raw Takes”, το οποίο δημιουργεί μοναδικά ηχοτοπία απεικονίζοντας τις καταστάσεις, του να είσαι, του να αισθάνεσαι και του να υπάρχεις.

Η συναισθηματική κατάσταση της αταραξίας, προμηνύει μια περίοδο ήρεμης ψυχικής και συναισθηματικής συνείδησης. Ωστόσο το “Ataraxia” είναι ένα βαθιά ηλεκτρονικό και εν μέρει άγριο κομμάτι. Ένα κομμάτι με έντονο beat, διαστρεβλωμένα moog synths, παραμορφωμένα πνευστά. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια noir αίσθηση, η οποία αρμόζει στην εσωτερικότητα που κρύβει η κατάσταση της αταραξίας.

Μετά την κυκλοφορία του ορχηστρικού της EP «RAW TAKES», ένα αφιέρωμα-συνεργασία με τους Polaroid Buffalo Club, μια διασκευή στο εμβληματικό single “Crystalline” της Βjörk και το τραγούδι με τίτλο “I m b u e” με τη συμμετοχή της Ayrenn, η Juno ⚵, καταφέρνει να εμπλουτίζει τη δισκογραφία της με εκλεκτές δημιουργίες όπως το “Ataraxia” που συναρπάζουν το κοινό.

Δ.Τ.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Juno ⚵ - Ataraxia

Back To Top