skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kansas – Memories Down the Line

Οι Kansas επιστρέφουν με το νέο τους τραγούδι “Memories Down the Line”!

Τίτλος τραγουδιού: “Memories Down the Line”

Καλλιτέχνης: Kansas

Μουσική/Στίχοι: Tom Brislin, Zak Rizvi, Phil Ehart

Εταιρεία: InsideOutMusic/Sony Music

Από το LP: “The Absence Of Presence”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Οι Kansas παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι “Memories Down the Line”, που ακολουθεί την κυκλοφορία του“Throwing Mountains”. Αμφότερα αποτελούν τα δύο πρώτα singles από επερχόμενου album τους “The Absence of Presence”.

“Ζούμε σε μια περίοδο που οι άνθρωποι κάνουν πολλές σκέψεις, που στοχάζονται τις προηγούμενες αναμνήσεις τους ή τις αναμνήσεις που δημιουργούν τώρα”, δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Ronnie Platt, σχετικά με το τραγούδι αυτό. “Το “Memories Down the Line” μπορεί να κάνει πραγματικά κάποιον να αναλογιστεί τη σημασία της ανταλλαγής των εμπειριών μας με όσους μας ακολουθούν. Μου αρέσει η ειλικρίνεια αυτού του τραγουδιού”.

Το “The Absence of Presence” αναμένεται στις 26 Ιουνίου και σηματοδοτεί το 16ο studio album του group. Το συγκρότημα έδωσε στους fans μια γεύση από το τι να περιμένουν τον περασμένο μήνα, όταν κυκλοφόρησαν ένα video-teaser με δείγματα από πέντε τραγούδια του LP, συμπεριλαμβανομένων των δύο προαναφερθέντων singles. «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για το album», δήλωσε η Rizvi. “Από rockers έως progressive έπη και μπαλάντες, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτήν την ηχογράφηση”.

Kansas - Memories Down the Line

Back To Top