skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Katie Melua – Those Sweet Days

Η Katie Melua κυκλοφορεί το νέο της single, “Those Sweet Days”!

Τίτλος τραγουδιού: “Golden Record

Καλλιτέχνης: Katie Melua

Μουσική / Στίχοι: Jeremy Warmsley, Katie Melua, Leo Abrahams

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Love & Money”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Η νέα χρονιά ξεκινά συναρπαστικά για την Katie Melua. Το νέο της single “Those Sweet Days” είναι προάγγελος του επερχόμενου δίσκου της “Love & Money”. Πρόκειται για το 9ο studio album της τραγουδοποιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.

Το“Those Sweet Days” ακολουθεί την κυκλοφορία του “Golden Record”, το πρώτο single και το εναρκτήριο τραγούδι από το επερχόμενο album, που εκφράζει απόλυτα την φάση στην οποία βρίσκεται η Katie αυτή τη στιγμή στη ζωή της – ποια πλεονεκτήματα αλλά και ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει ως γυναίκα στη μουσική βιομηχανία και το πόσο δύσκολο είναι να κρατάς την ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας.

Το “Love & Money” ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2022 ενώ η Katie ήταν έγκυος στον νεογέννητο πλέον γιο της. Τα δέκα πολύ προσωπικά τραγούδια παρέχουν μια βαθιά εικόνα για το τι συνέβη στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια και χαρακτηρίζονται από την ευγνωμοσύνη και την θετικότητα που έρχεται με μια νέα αγάπη. Επιπλέον, μιλάει για την αποδοχή του εαυτού μας μπροστά σε δραστικές αλλαγές. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Leo Abrahams (Ghostpoet, Brian Eno, Regina Spektor). Θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά, σε βινύλιο και σε CD.

Η deluxe έκδοση περιλαμβάνει τέσσερα bonus κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπληκτικού ντουέτου με τον Philipp Poisel.

Με περισσότερα από 50 πλατινένια βραβεία και επιτυχίες όπως το “The Closest Thing To Crazy” και το “Nine Million Bicycles”, η Katie Melua είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ η φήμη της είναι παγκόσμια.

Δ.Τ.

Katie Melua - Those Sweet Days

Back To Top