skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ella Mai – This Is

Ένα νέο bonus track ήρθε από την Ella Mai και την deluxe edition του δίσκου της “Heart On My Sleeve”!

Τίτλος τραγουδιού“This Is

Καλλιτέχνης: Ella Mai

Μουσική / Στίχοι: ​Dana Meyers, Dijon McFarlane, Ella Mai Howell, Grace Redway, Howard Hewett, LaDamon Douglas

Εταιρεία: 10 Summers/Interscope Records

Από το LP: “Heart On My Sleeve (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του “Heart On My Sleeve”, η Ella Mai επιστρέφει με μια deluxe έκδοση του δεύτερου album της μέσω της 10 Summers/Interscope Records. Το “Heart On My Sleeve (Deluxe Edition)” περιλαμβάνει όλα τα πρωτότυπα τραγούδια από το standard album της συν τρία νέα κομμάτια: “2 O’Clock”, “This Is” και “Our Song”.

Στο “2 O’Clock”, η Mai τραγουδά για τα δεινά των σχέσεων. Εδώ, αναρωτιέται γιατί ασχολείται με έναν άπιστο εραστή. Ολοκληρώνοντας με το “Our Song”, η Mai φτιάχνει τη διάθεση για μια βραδιά αγάπης. Ενώ το “This Is” αποτελεί μία ωδή, έναν εορτασμό στην αγάπη.

Η Mai ανακοίνωσε επίσημα το “Heart On My Sleeve (Deluxe Edition)” την περασμένη εβδομάδα. “Τα κομμάτια της deluxe edition είναι μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτήν τη στιγμή, οπότε είμαι χαρούμενη που μπορώ να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Μπορώ να δώσω νέα ζωή σε ένα έργο που είναι ενός έτους αλλά παραμένει πολύ κοντά στην καρδιά μου”, έγραψε.

Αυτή την άνοιξη, η Mai θα είναι επικεφαλής της περιοδείας της “Heart On My Sleeve”. Θα παίξει σε πόλεις των ΗΠΑ όπως η Βοστώνη, η Ατλάντα, η Φιλαδέλφεια, η Ουάσιγκτον, DC και άλλες. Πέρυσι, συμμετείχε στην περιοδεία “Good Morning Gorgeous” της Mary J. Blige ως supporting act.

Ella Mai - This Is

Back To Top