skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LÉON – In A Stranger’s Arms

Το νέο της single κυκλοφόρησε η Σουηδή τραγουδίστρια LÉON, με τίτλο “In A Stranger’s Arms”!

Τίτλος τραγουδιού: “In A Stranger’s Arms”

Καλλιτέχνης: LÉON

Μουσική/Στίχοι: LÉON, Madelene Eliasson

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Μία μελωδική, αγγλόφωνη δημιουργία κυκλοφόρησε η Σουηδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, LÉON, με τίτλο “In A Stranger’s Arms”. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου μέσω της BMG Rights Management και αποτελεί το follow-up του “You & I” που μας σύστησε το 2019. Η γεμάτη συναίσθημα μπαλάντα μιλάει για όλα εκείνα τα συγκροτήματα που έπονται ενός χωρισμού και η LÉON είναι η άμεση υποστηρικτής τους. Το τελικό αποτέλεσμα αφορά σε μία ακόμη ανεξάρτητη κυκλοφορία της τραγουδίστριας.

Σε άλλα νέα, η LÉON δεν έχει ανακοινώσει κάποια live εμφάνισή της ακόμη, ενώ όπως όλα δείχνουν νέο υλικό θα έρθει σύντομα από εκείνη.

Λίγα λόγια για την LÉON…

Η LÉON μεγάλωσε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ούσα γόνος μουσικής οικογένειας, η LÉON ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα μέσα από ένα hip hop και soul συγκρότημα. Το πρώτο της solo υλικό κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο “Tired of Talking, το οποίο αναδείχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα “χρυσό” βάσει των πωλήσεων και των streams του. Την 1η Μαρτίου του 2019 στο προσκήνιο ήρθε το ντεμπούτο studio album της, με τίτλο “LÉON”.

LÉON - In A Stranger's Arms

Back To Top