skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Louis Tomlinson – Miss You

Ο Louis Tomlinson κοντά μας με μία μελωδική, pop σύνθεση, με τίτλο “Miss You”!

Τίτλος τραγουδιού“Miss You”

Καλλιτέχνης: Louis Tomlinson

Μουσική / Στίχοι: Louis Tomlinson, Julian Bunetta, Richard Boardman, Ian Franzino, Sarah Blanchard, Pablo Bowman, Andrew Haas, Asia Whiteacre

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο 25χρονος, Βρετανός ερμηνευτής βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο ανακοινώνοντάς μας την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, “Miss You”. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω των social media, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ο Tomlinson τήρησε την υπόσχεσή του. Την 1η Δεκεμβρίου μοιράστηκε με το κοινό μία νέα του δημιουργία, την μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής σε συνεργασία με τους Julian Bunetta, Richard Boardman, Ian Franzino, Sarah Blanchard, Pablo Bowman, Andrew Haas και Asia Whiteacre.

Το πρώην μέλος των One Direction φαίνεται πως όχι μόνο έχει βρει τον δρόμο του, αλλά κι ένα πιστό κοινό να τον ακολουθεί. Οι μουσικές επιρροές από το boy-band είναι εμφανείς σε κάθε του δημιουργία, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι που δυσαρεστεί το κοινό. Το “Miss You” αποτελεί μία γλυκόπικρη δημιουργία, με pop ηχοχρώματα και τον Tomlinson να κάνει τις δικές του προσπάθειες για R&B ερμηνεία.

“Έγραψα αυτό το τραγούδι για μία περίοδο της ζωής μου που έβγαινα έξω κάθε βράδυ. Εκ των υστέρων, εκείνη την περίοδο ήμουν λίγο ‘μουδιασμένος’ και απλώς πήγαινα με το συναίσθημα. Βαθιά μέσα μου και στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αυτό που μου έλειπε πραγματικά ήταν το κορίτσι που αγαπούσα.” ανέφερε ο Tomlinson σε σχετικές με το τραγούδι δηλώσεις του.

Louis Tomlinson – Miss You

Back To Top