skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Katy Perry – Electric

Για τον εορτασμό των 25 χρόνων “ζωής” των Pokemons, η Katy Perry κυκλοφόρησε το single “Electric” και παρουσίασε το music video του με συμπρωταγωνιστή τον Pikachu!

Τίτλος τραγουδιού“Electric

Καλλιτέχνης: Katy Perry

Μουσική / Στίχοι: Albert Calderon, Jonathan Bellion, Stefan Johnson, Rachel Kanner, German (Producer), Jordan K. Johnson, Lucas Marx, Bruce Wiegner, Katy Perry

Σκηνοθεσία: Carlos López Estrada

Εταιρεία: The Pokémon Company, Capitol Records

Από το LP: “Pokémon 25: The Album”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Το πρώτο της τραγούδι για το 2021 κυκλοφόρησε η Katy Perry στις 14 Μαΐου, με τίτλο “Electric”. Το εν λόγω single περιλαμβάνεται στο εορταστικό compilation album “Pokémon 25: The Album” που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο, με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του anime στη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Έτσι, λοιπόν, λίγο πριν μπει επίσημα το καλοκαίρι, η Katy Perry και η ομάδα της, που αποτελείται από τους Albert Calderon, Jonathan Bellion, Stefan Johnson, Rachel Kanner, German, Jordan K. Johnson, Lucas Marx και Bruce Wiegner, έφεραν στο φως της δημοσιότητας το ανάλαφρο, pop anthem, που από τον τίτλο του κιόλας μπορείς να αντιληφθείς την σχέση του με τον… Pikachu. Το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε από το music video του, όπου θα απολαύσουμε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να περνά τον χρόνο της στην Χαβάη έχοντας στο πλευρό της τον μικρό, κίτρινο Pikachu, έναν αγαπημένο σε πολλά παιδιά χαρακτήρα. Οι δυο τους θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο και θα μάς πάρουν μαζί τους σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια.

Σε σχετικές της δηλώσεις στα ξένα μέσα, η Katy Perry δήλωσε: “Όταν επισκέφθηκα το Pokémon Café όσο έκανα περιοδεία στην Ιαπωνία, νοστάλγησα τόσο πολύ. Με πήγε πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Έτσι, όταν έλαβα τηλεφώνημα για να συμμετέχω στον εορτασμό των 25 χρόνων μαζί με τον Post Malone και τον J Balvin ενθουσιάστηκα. ”

Katy Perry - Electric

Back To Top