skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Oh Wonder – Magnificent

Oι Οh Wonder επέστρεψαν με το τραγούδι τους “Magnificent”

Τίτλος τραγουδιού: “Magnificent”

Καλλιτέχνης: Oh Wonder

Μουσική/Στίχοι: Anthony Vander West, Josephine Vander West

Εταιρεία: Universal-Island Records

Από το LP: “22 Make”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Mαρτίου 2022

Art-Cover:

Οι Oh Wonder επιστρέφουν με νέα για το album τους “22 Make”, το οποίο είναι το δεύτερο μισό του περσινού τους album “22 Break”, και αποκάλυψαν το νέο single τους “Magnificent” που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος Anthony Vander West (πρώην μέλος των Tonight Is Goodbye, Futures, We the Wild) και Josephine Vander West (γνωστή σαν solo act ως LAYLA).

«Όταν παραλίγο να χωρίσουμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, χρησιμοποιήσαμε τη μουσική ως διέξοδο», εξηγούν οι Oh Wonder. “Γράψαμε όλο μας τον πόνο, τη θλίψη και τη σύγχυση σε μια συλλογή τραγουδιών που τελικά κυκλοφορήσαμε ως album, το ’22 Break’. Πάντα και γεμάτοι αγάπη ο ένας για τον άλλον. Επομένως, ήταν σωστό να γράψουμε για την άλλη πλευρά, όπου συνειδητοποιούμε όχι μόνο ότι είμαστε προορισμένοι ο ένας για τον άλλον, αλλά επίσης ότι χρειάζονται δύο άνθρωποι για να ανθίσει μια αγάπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε το ’22 Make’, ένα album γεμάτο αγάπη και τραγούδια που επιβεβαιώνουν τη ζωή που αντανακλούν τη μοίρα, την ευγνωμοσύνη και το να είσαι εκεί για κάποιον».

Oh Wonder - Magnificent

Back To Top