skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Owl City – Be Brave

Ο Owl City μοιράζεται μαζί μας το νέο του τραγούδι, “Be Brave”, από τον πιο πρόσφατο δίσκο του, “Cinematic”, που κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου!

Τίτλος τραγουδιού“Be Brave”

Καλλιτέχνης: Owl City

Μουσική / Στίχοι: Adam Young

Από το album: “Cinematic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Adam Young μέσω του project του Owl City μας δείχνει τον πολυδιάστατο εαυτό του, αλλά και τις ικανότητές του στο τραγούδι, καθώς για μια ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει με τα «ανοίγματά» του. Ο δίσκος “Cinematic” που αποτελεί την πιο πρόσφατη πρότασή του, με ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Μαρτίου, μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τα πιο rock μονοπάτια, στα οποία έχει βαδίσει ο Owl City. Το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Be Brave” είναι η επιβεβαίωση της rock φύσης του τραγουδιστή και μέσω αυτού μας κινητοποιεί να είμαστε πιο θαρραλέοι και να τολμάμε να ζήσουμε. Η μουσική και οι στίχοι του “Be Brave” φέρουν την υπογραφή του ίδιου του ερμηνευτή.

Έπειτα από τοNew York City, ο Owl City μας έδωσε μία άλλη εικόνα του εαυτό του, η οποία καθόλου δε μας απογοήτευσε. Ο Owl City έχει συστήσει στο κοινό αρκετά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο του album και δεν είναι άλλα από τα All My Friends, Fiji Water, Lucid Dream και Montana. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου “Cinematic” αξίζει να σημειώσουμε πως έχει δρομολογηθεί για τις 9 Μαρτίου του 2018. Το album «Cinematic» αποτελεί τον έκτο κατά σειρά δίσκο του και follow-up του «Mobile Orchestra», που κυκλοφόρησε τον Ιουλίου του 2015.

Owl City – Be Brave

Back To Top