skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paloma Faith – Loyal

Το νέο της τραγούδι μας παρουσιάζει η Paloma Faith, με τίτλο “Loyal”!

Τίτλος τραγουδιού“Loyal”

Καλλιτέχνης: Paloma Faith

Μουσική / Στίχοι: Paloma Faith, Max Wolfgang, Jamie Miller, Jacob Manson

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Από το 2007, η Paloma Faith έχει καταφέρει να δημιουργήσει τέσσερις ολοκληρωμένες δουλειές και όλες τους έχουν δεχτεί σημαντική επιτυχία. Το πιο πρόσφατο album της, με τίτλο “The Architect” κατάφερε να αναδειχθεί ‘πλατινένιο’ βάσει των πωλήσεων και των streams του, ξεπερνώντας τις 300.000 πωλήσεις. Στο εν λόγω album, για ακόμα μία φορά, η Faith απέδειξε το βεληνεκές της φωνής της και από αυτό μας πρότεινε να ακούσουμε τα singles “Crybaby”, “Guilty”, “Til I’m Done”, “Make Your Own Kind of Music” και “Warrior”.

Αυτή τη φορά ήρθε να μας προτείνει ένα νέο τραγούδι της. Ο λόγος γίνεται για το “Loyal”, ένα τραγούδι που κανείς μπορεί να βρει μόνο στην Zeitgeist Edition του δίσκου μαζί με πέντε ακόμα τραγούδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το “Lullaby”, μία συνεργασία της Faith με τον Sigala. Non-stop λοιπόν δημιουργίες ξεπροβάλλουν διαρκώς από τον Αύγουστο του 2017 και το “Loyal” αποτελεί μία εμβληματική, δυναμική, pop δημιουργία, με gospel φωνητικά που δημιουργούν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας, σε συνεργασία με τους Max Wolfgang, Jamie Miller και Jacob Manson. Η Faith έχει αφήσει υπολειπόμενες για το 2018 δύο εμφανίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο στην Νέα Ζηλανδία.

Paloma Faith – Loyal

Back To Top