skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paul Weller – Village

Το νέο τραγούδι του Paul Weller έχει τίτλο “Village” και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού: “Village”

Καλλιτέχνης: Paul Weller

Μουσική/Στίχοι: Paul Weller, Jan “Stan” Kybert

Εταιρεία: Solid Bond Productions, Universal Music

Από το LP: “On Sunset”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Το δεύτερο single από την επερχόμενη, δισκογραφική του δουλειά κυκλοφόρησε ο Paul Weller στις 7 Μαΐου κι αυτό έχει τίτλο “Village”. Ο πρώην front-man των Jam και ιδιαίτερα γνωστός για την ερμηνεία του στα τραγούδια “You Do Something To Me” και “Broken Stones” είναι ξανά στις επάλξεις δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του δίσκου του “True Meanings”. Έχοντας, λοιπόν, ήδη κυκλοφορήσει το lead single του νέου του μουσικού project, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μας συστήνει το μελωδικό “Village”.

Έπειτα από το “Earth Beat”, το “Village” έρχεται σαν μία μουσική όαση στα αυτιά μας, με τις ηλεκτρικές κιθάρες να δημιουργούν με τη σειρά τους μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ενώ η βραχνάδα στη φωνή του Weller όπου χρειάζεται αποτελεί το “κερασάκι στην τούρτα”.

Όσον αφορά τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη, αυτή έχει τίτλο “On Sunsets” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου μέσω της Verve Forecast. Για την παραγωγή του δίσκου ο Weller συνεργάστηκε με τον Jan “Stan” Kybert, ενώ η ηχογράφηση των τραγουδιών του πραγματοποιήθηκε στα Black Barn Studios στο Surrey της Βρετανίας.

Paul Weller - Village

Back To Top