skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | PG Roxette – Incognito

Ακούστε το νέο single του PG Roxette από το ομότιτλο EP του “Incognito”!

Τίτλος τραγουδιού“Incognito”

Καλλιτέχνης: PG Roxette

Μουσική / Στίχοι: David Guetta, Giorgio Tuinfort, Jason Evigan, Marcus van Wattum, Per Gessle

Εταιρεία: Warner Music

Από το EP: “Incognito EP”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Έξι μήνες μετά από την κυκλοφορία του album του “Pop-Up Dynamo!” o Per Gessle των Roxette επέστρεψε στο προσκήνιο με ένα νέο EP αποτελούμενο από τέσσερα τραγούδια που είναι καρπός μιας σειράς από ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Η ίδια η ιδέα του PG Roxette είναι να διαχειριστεί την κληρονομιά των Roxette με διαφορετικούς τρόπους. Εν μέρει για να βασιστεί στον κλασικό τους ήχο, αλλά και να δοκιμάσει συνεργασίες με νέες φωνές, καλλιτέχνες, τραγουδοποιούς και παραγωγούς που μπορούν να προσθέσουν συναρπαστικές ιδέες, λέει ο τραγουδιστής.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το “Incognito”, το πρώτο τραγούδι στο νέο EP και το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με τους παραγωγούς και τραγουδοποιούς David Guetta και Giorgio Tuinfort.

“Η πρώτη φορά που συνάντησα τον David και τον Giorgio ήταν στη Στοκχόλμη το 2014 και από τότε ήμασταν σε επαφή από καιρό σε καιρό και συνεργαστήκαμε. Η Mono Mind έκανε το ‘Save Me A Place’, το οποίο ήταν το Νο.1 για έξι εβδομάδες στο dance chart των ΗΠΑ πριν από μερικά χρόνια, ενώ το ‘You Hurt The One You Love The Most’ έφτασε στο ‘Pop-Up Dynamo!'” ανέφερε σε σχετικές του δηλώσεις ο Gessle.

“Γνώρισα τον Giorgio στην Ολλανδία λίγο πριν ξεσπάσει 

η πανδημία τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά άκουσα κάποιες ιδέες πάνω στις οποίες δούλευαν αυτός και ο David Guetta. Κόλλησα σε ένα σκίτσο με τίτλο εργασίας ‘8th Storm’, που έγινε η αφετηρία για το «Incognito”.

PG Roxette - Incognito

Back To Top