skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | The Chemical Brothers – All Of A Sudden

Οι The Chemical Brothers μάς συστήνουν το νέο τους single “All Of A Sudden”!

Τίτλος τραγουδιού“All Of A Sudden

Καλλιτέχνης: The Chemical Brothers

Μουσική/Στίχοι: Ed Simons, Tom Rowlands

Εταιρεία: EMI / Virgin Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Οι The Chemical Brothers μοιράστηκαν το “All Of A Sudden”, ένα τραγούδι που δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο στο flip μιας ειδικής περιορισμένης έκδοσης κόκκινου βινυλίου 12″ του πρόσφατου single του ντουέτου, με τίτλο “No Reason”.

Το ζωηρό κι άκρως χορευτικό “All Of A Sudden” έρχεται με μία κατάλληλα σουρεαλιστική οπτικοποίηση σε σκηνοθεσία των μακροχρόνιων συνεργατών Smith και Lyall, η οποία έχει χορογραφήσει και παίξει στο Gecko Theatre. Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το πρόσφατο εικαστικό “No Reason”.

Το “No Reason” είναι η πρώτη νέα μουσική που κυκλοφόρησε από τους Chemical Brothers μετά το “The Darkness That You Fear” του 2021. Το συγκρότημα εργάζεται επί του παρόντος για τη συνέχεια του διάσημου album του 2019 “No Geography”, το οποίο έφτασε στο Νο.3 του Dance/Electronic Albums chart του Billboard, κέρδισε το Grammy για το καλύτερο dancr/electro album το 2020. Προς το παρόν, ο Tom Rowlands και Ed Simons δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο τους εγχείρημα.

Τον Μάρτιο, οι The Chemical Brothers ανακοίνωσαν shows στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για το φθινόπωρο του 2023. Το θρυλικό βρετανικό dance duo καλεί το κοινό του στη Γλασκώβη, το Μάντσεστερ, το Λιντς, το Δουβλίνο, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο, ολοκληρώνοντας την πορεία τους στο The O2 στις 4 Νοεμβρίου.

The Chemical Brothers - All Of A Sudden

Back To Top