skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ray Dalton – In My Bones

Ο Ray Dalton παρουσιάζει το νέο του single, με τίτλο “In My Bones”!

Τίτλος τραγουδιού“In My Bones

Καλλιτέχνης: Ray Dalton 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music.

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο υποψήφιος για GrammyRay Dalton αναμένεται να ταράξει τα νερά της μουσική βιομηχανίας με το soulpop anthem In My Bones. Το uplifting track γνωρίζει ήδη επιτυχία στην Γερμανία και είναι η πρώτη κυκλοφορία του καλλιτέχνη σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Το πολύ-πλατινένιο hiphop anthem Cant Hold Us Downτων Macklemore Ryan Lewis ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ray Dalton, ο οποίος συμμετείχε στο τραγούδι, το οποίο έφτασε στο #1 της Αμερικής, ήταν το Most Streamed Song of 2013 στο Spotify και κέρδισε MTV Video Music Awards. Ο Dalton επίσης έγραψε και το super hit των Madcon Dont Worry(#1 σε 21 χώρες) αλλά και το “Stronger” του DJ Arty.

Ο ίδιος δήλωσε «Θέλω οι άνθρωποι να έχουν επαφή με την ψυχή μου, την ζωή μου, την καρδιά μου και το μυαλό μου» και συνεχίζει «Όταν έγραψα το “In My Bones” δε περνούσε καλά αλλά το τραγούδι παρουσιάζει την ρομαντική μου πλευρά. Θέλω και εγώ να έχω επαφή με το κοινό. Θέλω να τους πω ότι μπορώ να κλάψω με τον Ray, μπορώ να παρτάρω με τον Ray, να πιω tequila με τον Ray…ο Ray είναι ο καλύτερος φίλος μου.. Είμαι εδώ για εσάς».

Δ.Τ.

Ray Dalton - In My Bones

Back To Top