skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ronan Keating – Little Thing Called Love

Ο Ronan Keating παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Little Thing Called Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Little Thing Called Love

Καλλιτέχνης: Ronan Keating 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Decca Records/Universal Music

Από το LP: “Twenty Twenty”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ο Ronan Keating επιστρέφει με νέα μουσική! Όχι μόνο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο album του που θα έχει τίτλο “Twenty Twenty”, αλλά πριν από λίγες μόνο ώρες κυκλοφόρησε και το νέο του single με τίτλο “Little Thing Called Love” που ακολουθεί το “One Of A Kind”, για το οποίο ο πρώην τραγουδιστής του boy-band Boyzone συνεργάστηκε με την Βρετανίδα ερμηνεύτρια Emeli Sandé.

Τραγουδώντας: «αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται αγάπη είναι το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα» κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης περιόδου, o Keating, ζητά από τους fans του σε όλο τον κόσμο να βοηθήσουν προκειμένου να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους τα σημαντικά πράγματα, εκείνα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εμάς τώρα.

Οι fans μπορούν να υποβάλουν τα βιντεάκια τους για τη δημιουργία του music video που θα συνοδεύσει το «Little Thing Called Love» στον ιστότοπο του Ronan Keating, RKtwentytwenty.com, και αν δεν είστε σίγουροι τι να στείλετε στον Ronan, ο ίδιος παρουσίασε μέσα από τα socials του, μερικά δικά του παραδείγματα από «μικρά πράγματα» που αγαπάει.

Το “Twenty Twenty” θα είναι μια συλλογή, που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τη συμπλήρωση της 20ετούς solo καριέρας του Ronan. To album ακολουθεί το “Time of My Life” που κυκλοφόρησε το 2016.

Ronan Keating - Little Thing Called Love

Back To Top